BergHOFF Keramische Kamado BBQ Medium Steengrijs 40cm

Artikelnummer: 2415706
Vorige Artikel 3 van 3
€ 515,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

BergHOFF Keramische Kamado BBQ

BergHOFF Keramische Kamado Barbecue wordt geleverd in een stevige doos waarbij de kamado BBQ omringd wordt door hard piepschuim. Een duidelijke gebruiksaanwijzing om de BBQ in elkaar te zetten waarbij je zelf wat gereedschap in huis moet hebben.

Deze Medium Keramische Kamado BBQ heeft geen wieltjes zoals vele andere Kamado's. Deze BergHOFF BBQ is compacter, breder en iets lager en prima te tillen aan de stevige handvatten aan de zijkant. De Kamado weegt een kilootje of 25 dus je hebt wel spierballen nodig om te verplaatsen.

Ontwerp van de BergHOFF Kamado Barbecue

In de deksel zit een duidelijk af te lezen thermometer en de margrietschijf van deze BBQ is een andere dan die normaal op een Kamado BBQ geplaatst wordt. BergHOFF heeft een eigen 'margrietschijf' om de luchtafvoer te regelen. Slechts één schijf die je door er aan te draaiende luchtdoorstroming laat regelen. Met het normale margrietschijf systeem zoals bij andere bbq merken met twee losse delen kan door het openen van de deksel verschuiven waardoor de luchttoevoer volledig open (of dicht) kan komen te staan. 

De BergHOFF grijze medium barbecue heeft drie pootjes, waardoor hij altijd stabiel staat en nooit wankel staat op welke ondergrond dan ook. 

Ten opzichte van ander BBQ's

Is deze BergHOFF Keramische Kamado BBQ

  • De Leukste medium of compact die er op dit moment is.
  • Het design maakt hem compacter, stoerder en mooier afgewerkt.
  • De stabiele driepootsverhouding zorgt er voor dat de kamado overal kan staan.
  • Compact, strak en een plaatje om te zien. 

En ten opzichte van andere leveranciers leveren wij de BergHOFF af met een GRATIS platesetter systeem.

© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss