Beoordeeld met een 9.9 - 19 reviews    Gratis verzenden vanaf € 100    Uw Barbecue Speciaalzaak    Tot wel 20 jaar garantie

 

BergHOFF Keramische Kamado BBQ

Compacter, mooier, stabieler en strakker! Hier is de BergHOFF Keramische Kamado BBQ Medium Steengrijs met een doorsnede van 40 cm. Deze barbecue gaat de strijd aan met z'n grotere broer de BergHOFF Keramische BBQ Large met maar liefst een doorsnede van 58cm.

 

De Keramische Kamado Barbecue. We hebben ze afgelopen BBQ seizoen veelvuldig voorbij zien komen.

 

Maar wat je jammer genoeg minder ziet en leest is dat deze keramische barbecue's geweldig zijn voor ieder jaargetijde. Hoe lekker is het om met deze keramische kanjer in de tuin een winter BBQ te houden. Door de ronde vormgeving circuleert de warmte prima door de barbecue en heeft geen enkele moeite om op temperatuur te blijven. 

BergHOFF is geen onbekende barbecue fabrikant
meer in ons land. 

BergHOFF is een Belgisch, maar vooral internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven.

Van borden en bestek, tot design keukenapparatuur en de mooiste barbecues.  Een merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt via een wereldwijd netwerk dat haar oorsprong vindt bij onze zuiderburen.
 

BergHOFF BBQ - Barbecue | BBQ accessoires | Keuken Accesoires | Keukenmessen

 

Sorteer op
 • -29%

  BergHOFF Keramische BBQ Large Steengrijs 58cm
  BergHOFF Keramische BBQ Large Steengrijs 58cm

  BERGHOFF KERAMISCHE BBQ LARGE STEENGRIJS 58CMDe BergHOFF Keramische BBQ Large Steengrijs 58cm nu met gratis plate-setter.
  Bestel snel want het kan zomaar eens de laatste zijn..!Studio Line keramische BBQ groot. Grillen en bakken,…

  € 1.269,00 € 899,00
 • -29%

  BergHOFF Keramische BBQ Large Olijfgroen 58cm
  BergHOFF Keramische BBQ Large Olijfgroen 58cm

  BERGHOFF KERAMISCHE BBQ LARGE OLIJFGROEN 58CMDe BergHOFF Keramische BBQ Large Steengrijs 58cm nu met gratis plate-setter.
  Bestel snel want het kan zomaar eens de laatste zijn..!Studio Line keramische BBQ groot. Grillen en bakken,…

  € 1.269,00 € 899,00
 • BergHOFF Keramische Kamado BBQ Medium Steengrijs 40cm
  BergHOFF Keramische Kamado BBQ Medium Steengrijs 40cm

  BergHOFF Keramische Kamado BBQBergHOFF Keramische Kamado Barbecue wordt geleverd in een stevige doos waarbij de kamado BBQ omringd wordt door hard piepschuim. Een duidelijke gebruiksaanwijzing om de BBQ in elkaar te zetten waarbij…

  € 515,00
© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss