Beoordeeld met een 9.9 - 21 reviews    Gratis verzenden vanaf € 100    Uw Barbecue Speciaalzaak    Tot wel 20 jaar garantie

 

Monolith Keramische BBQ Kopen?

BBQhoorn - Monolith BarbecuesBBQhoorn - Monolith accessoires

 

Altijd al een Monolith Keramische BBQ Grill willen kopen?  
Wij hebben alle modellen van Monolith Barbecue Grill. 

De Monolith Pro Serie is het resultaat van innovatie en de successen van Monolith die zich de afgelopen jaren keer op keer heeft bewezen.

Met het nieuwe Smart Rooster Systeem is het nu mogelijk om te werken met halve roosters op 4 niveau's. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen vanwege de halve indirectstenen en zijn de nieuwe halve RVS lekbakken ideaal voor vetopvang of vloeistof bakjes.

De nieuwe 5-delige vuurschaal geplaatst in een RVS houder, heeft een as-trechter met een ronde bodem.  Met de meegeleverde asschep die dezelfde ronding heeft als de bodem is de as-trechter eenvoudig te legen.

Monolith Basic

Met de Monolith Basic heb je de vertrouwde Monolith A-kwaliteit in een uitgeklede versie voor een instapprijs. Het verschil met de Monolith Classic is dat de Monolith Basic geen rookhouttoevoersysteem (buitenklepje) heeft en zwart gepoedercoate metalen banden in plaats van de RVS banden van de Classic Pro serie.

Verder is de basis uitrusting ruim voldoende om te kunnen beginnen. Alle accessoires van Monolith kunnen worden gebruikt in de Basic waardoor de BBQ in de loop van de tijd verder kan worden uitgebreid.

Monolith Grill - Low & Slow Cooking

Door de dikwandige keramiek die rijk is aan uitzonderlijk sterke mineralen kun je met heel weinig kolen heel lang doen en is de kamado dus uitermate geschikt om low en slow te bbq-en. Dit wordt veel gedaan met grote stukken vlees. Denk hierbij aan je eigen pulled pork of spare ribs.

Het unieke ‘buitenklepje’ aan de voorzijde van de grill is het rookhouttoevoersysteem en maakt het mogelijk om houtsnippers, rook-pellets of rookchips rechtstreeks over de hete houtskool te verspreiden zonder het deksel omhoog te hoeven doen!

BBQ & Steenoven

Daarnaast kan de keramiek goed hoge temperaturen aan waardoor de kamado perfect is om pizza's op te bakken die daardoor smaken alsof ze uit een steenoven komen.  

Bovendien is er een uitgebreid assortiment optionele accessoires waaronder het gietijzeren rooster, pizzasteen, grillring, wok en wokhouder
 

Op deze manier maak je van de MONOLITH de perfecte buitenkeuken.

 

Sorteer op
© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss