BergHOFF Keukenmessen of Messenset Kopen?

Bij OBQ tref je een assortiment messen voor de professionele keuken, horeca of voor de hobbykeuken thuis. Uiteraard onmisbaar als je lekker aan het bbq-en bent, met het grootste gemak snijd je de lekkerste grill gerechten in de juiste porties.

Of je nu een volledige messenset zoekt of gewoon met losse messen aan de basis wil beginnen
zoals een koksmes, een schilmes of een universeel mes
wij hebben de messen om je keuken aan te scherpen.

Welk BergHOFF Keukenmes

Reepjes, plakjes of blokjes snijden, het gaat allemaal net iets makkelijker met het juiste mes. Een knapperig brood is niet opgewassen tegen onze vlijmscherpe broodmessen en onze hoogwaardige vleesmessen maken licht werk van zelfs het grootste gebraad. De keuze is aan jou: wil je je messencollectie een vleugje klasse geven met onze volledig zwarte roestvrijstalen messen of geef je de voorkeur aan het natuurlijke gevoel van het houten handvat van onze Ron-messen?

BergHOFF Messenset Samenstellen

Wanneer je een mooie messenset hebt samengesteld, kies dan ook de juiste accessoires voor het opslaan en slijpen van je messen. Met een handig messenblok of een magnetische messenhouder aan de muur berg je je messen veilig op terwijl ze binnen handbereik blijven. Bewaar je je messen liever in een lade? Dan kun je gemakkelijk een op maat gemaakte opslagoplossing voor messen creëren met onze uitbreidbare messenopbergers.

BEKIJK HIER HET ASSORTIMENT | PROFESSIONELE KEUKEN MESSEN | HORECA MESSEN | HOBBYKEUKEN

Sorteer op
© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss