Sorteer op

Monolith Basic

De Monolith Basic is een uitgeklede versie van het Classic-model.

Net als de Monolith Classic heeft de Basic een roosterdiameter van 46 cm en is uitermate geschikt om te grillen, bakken, roken en koken. Qua kwaliteit doet de Basic op geen enkele manier onder voor de Monolith Classic. Opvallend is het veranderde uiterlijk. De Basic mist bijvoorbeeld het rookhout-toevoer-klepje en de roestvrijstalen banden werden vervangen door stalen banden met poedercoating. 

Het grilloppervlak kan eveneens worden uitgebreid met het optioneel extra grillrooster voor een extra grillniveau.
Zo wordt je grill-ruimte groot genoeg om meerdere gerechten en bijgerechten tegelijkertijd te bereiden.

De Basic is alleen verkrijgbaar in zwart en alleen beschikbaar met onderstel inclusief bamboe-bijzettafels.

Monolith Classic

Monolith Classic is een populair keramische bbq model uit ons assortiment.

Met een roosterdiameter van 46 cm is ook de Monolith Classic de perfecte keuze voor grillen, bakken, roken en koken voor het hele gezin of met uw vrienden en kennissen. Met het unieke rookhout-toevoer-systeem kan je aan de voorzijde rookhout of rook-mot toevoegen zonder het deksel van de BBQ te openen. 

Aangevuld met onze uitgebreide accessoires zoals rotisserie, gietijzeren rooster, pizzasteen, wokhouder & wok of plancha, wordt ook deze Monolith Classic een volwaardige buitenkeuken.

De Monolith Classic is verkrijgbaar in zwart en rood. Beschikbaar als een versie met of zonder onderstel.

Monolith ICON

De Monolith ICON is nieuw in het assortiment en heeft een meer compacte vorm ten opzichte van zijn grote broers. Met de Monolith ICON kan je niet alleen grillen, maar ook roken, bakken en koken maar kan zelfs onderweg worden gebruikt of als tafelgrill dankzij zijn compacte formaat en gewicht. 

Een fantastisch apparaat en werkt als een complete buitenkeuken. Het is werkelijk geen probleem voor deze keramische grill. 

Monolith Accessoires

Met het nieuwe Monolith Smart Rooster Systeem, die zowel op de Classic als op de Basic past, is het nu mogelijk om te werken met halve roosters op 4 niveau's. Tegelijkertijd is het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen vanwege de halve indirectstenen en zijn de nieuwe halve RVS lekbakken ideaal voor vetopvang of vloeistof bakjes.

Aangevuld met uitgebreide accessoires zoals rotisserie, gietijzeren rooster, pizzasteen, wok en wok-houder wordt een Monolith Keramische BBQ een volwaardige buitenkeuken.

Je kunt de Monolith Accessoires vinden op onze accessoire pagina. 

vertel het verder

 

© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss