Beoordeeld met een 9.9 - 19 reviews    Gratis verzenden vanaf € 100    Uw Barbecue Speciaalzaak    Tot wel 20 jaar garantie

BBQhoorn - Smokey-bandit-pellet-BBQ

 

Pellet BBQ GrillBBQhoorn - Smokey-bandit-pellet-BBQ

BBQ-en volgens de laatste trend doe je met een Smoker Grill of Barbecue. Geen Amerikaan neemt zichzelf nog serieus als vlees niet wordt gerookt. De Nederlandse barbecue liefhebber doet hier uiteraard niet aan onder.
En waar rook is… is Smokey Bandit.

Pellet Smoker

De Nederlandse Pellet Smoker en betaalbare kwaliteit. Deze schurk onder de Smoker Barbecues zal binnen no time je beste vriend in barre tijden blijken. Smokey Bandit brengt roken met hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs een stap dichterbij jouw achtertuin. Maar wees gewaarschuwd: Dit is barbecueën voor de pro ;-)Ben je op zoek naar een Pellet Barbecue?

Ben je op zoek naar een pellet barbecue met weinig poespas, dan is de Smokey Bandit een goede keuze. Deze barbecue beschikt over 2 grillroosters met voldoende ruimte om 15 tot 20 personen van een gegrilde maaltijd te voorzien. Met de knop aan de zijkant van de barbecue stel je een temperatuur in tot 300 graden.

Dankzij de 2 meegeleverde vleesthermometers (probe's) weet je zeker dat jouw gerechten op de juiste temperatuur zijn. Het vet dat tijdens het grillen vrijkomt, stroomt direct naar de vetemmer aan de zijkant. Wel zo handig, want zo maak je de barbecue gemakkelijk schoon. Met een pelletvoorraad van 10 kilogram gebruik je deze barbecue bij een lage temperatuur tot wel 14 uur, zonder dat je de pellets bij hoeft te vullen.

Sorteer op
© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss