Webwinkel beoordeeld met een 9.9 - 21 reviews  Bourgondisch eten & drinken  BBQ-en als een Pro  Uw Barbecue Speciaalzaak

EVENEMENTEN

Één of twee keer in de maand organiseren we in de haven van Hoorn BBQ evenementen & bijeenkomsten. Een avondje gigantisch lekker eten en drinken of als een echte PitMaster gerechten op de BBQ bereiden met je vrienden groep, familie of collega's. In verband met COVID-19 voorlopig nog even met maximaal 15 personen. Uiteraard houden we rekening met de Corona regelgeving.

BOURGONDISCHE AVOND
€ 49,50 per persoon

Bedenk je eens hoe het is om aan een lange volle tafel aan te schuiven die volledig gedekt is en klaar staat met een overdadige hoeveelheid gegrild vlees, hele kippen, vis en bourgondisch brood. Je kan er zelfs voor kiezen om alleen borden in te dekken en geen bestek, dat wordt dus eten met je handen en even terug in de 'oer'tijd.

Tijdens deze Bourgondische avond gaan jullie terug in de tijd. Schuif aan bij het drinkgelag in de altijd gezellige Markt. Het inhuren van een troubadour behoort tot de mogelijkheden en is een graag geziene gast en mag dan ook eigenlijk niet ontbreken. Met zijn befaamde ballades neemt hij je mee naar lang vervlogen tijden. Gegrilde kippetjes en heerlijke gegrild rund- en varkensvlees maken dit bourgondisch buffet helemaal af en zal met volledige overgave worden genuttigd. Overal vloeit de wijn en het bier rijkelijk! Een feest om je vingers bij af te likken!

BBQ-EN ALS EEN PRO
€49,50 per persoon

Grote steaks of grote stukken vlees, dikke hamburgers hele speenvarkentjes en ga zo maar door. Of kies je voor elegant en ga je voor de kleinere 'fingerfood' hapjes. Allemaal bereid op de houtskool BBQ of op de nieuwe en innovatieve PelletGrill. Bijpassende gerechten van de BBQ zoals gegrilde groentes, gepofte aardappelen pasta's en salades.

HIGH WINE
€ 34,50 per persoon

Ontvangst met een heerlijk glaasje Prosecco. Vervolgens serveren wij 3 verschillende soorten wijn en diverse fingerfood hapjes bereid op de BBQ.

Mocht je interesse hebben en zou je meer willen weten? Bel gerust, we kunnen je er alles over vertellen.
Zelf nog een leuk idee? Laat het ons weten, alles is mogelijk en we denken met je mee. Bel 0229 75 16 57 / 0649 46 4040 of stuur ons een e-mail naar info@bbqhoorn.nl


Locatie:
De Markt
Korenmarkt 2
1621 BG HOORN

 

Sorteer op
© 2018 - 2020 BBQ Hoorn | sitemap | rss