HÖFATS BOWL | BARBECUE & VUURSCHAAL

Höfats Bowl is multifunctioneel: Het is een geëmailleerde strak vormgegeven roestvrij stalen vuurschaal en een barbecue of grillplaat in één. De vlammen worden beschermd voor de wind door de opstaande randen. Je kunt de schaal in verschillende standen zetten, zodat je de warmte goed kunt richten. In een rechte stand, kan de vuurschaal worden uitgerust met een grillrooster of een plancha.

Hierdoor is de vuurschaal simpel om te toveren tot een BBQ. Tegelijkertijd kun je grillen en roosteren doordat de plancha en het rooster uit twee halve cirkels bestaan. Het opvouwbare statief is gemaakt van geborsteld RVS en geeft BOWL een hoge en stabiele ondersteuning. Een driepoot staat tenslotte nooit wankel! . Je kunt de BOWL in verschillende hoogten plaatsen 35cm op de Wirebase of 75cm op de Tripod.

  

In de BOWL ligt een schotel die de onderzijde van de BOWL beschermt tegen te veel hitte en zorgt, door de aanwezige ruimte tussen schotel en BOWL,  voor een ideale zuurstoftoevoer. Tevens is de BOWL door die schotel makkelijk schoon te maken. Een mooi cadeau voor jezelf of te geven als verjaardagskado aan een ander. De verschillende accessoires kun je apart bijbestellen.

Sorteer op
© 2018 - 2021 BBQ Hoorn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel