Culinair in Hoorn

Culinair in Hoorn is een nieuw initiatief van Mark Hoebe en Marco Klein om iedereen culinair te kunnen laten genieten van de mogelijkheden op het gebied van eten & drinken. Je kunt bij Culinair in Hoorn verschillende soorten workshops bijwonen. In hele makkelijke stappen leggen wij je in groepsverband (maximaal 10 personen) uit hoe ook je een echte chef, pitmaster, vinoloog of bartender in eigen huis kunt worden.

Leuke workshops

KOKEN MET GIETIJZER - Alle dutchovens en skillets in alle maten worden uit de kast getrokken en we gaan de meest lekkere gerechten bereiden. Stoofvlees, groenten en complete maaltijden bereiden behoren tot de mogelijkheden. Met een groepje (maximaal 10 personen) gaan jullie vooraf de gerechten voorbereiden, dit houdt in dat alle ingredienten klaargezet, gewassen en gesneden moeten worden. Ook diverse snijtechnieken worden je tijdens deze workshop aangeleerd. Even voordat alles in gereedheid is gebracht gaan 1 of 2 van de workshop deelnemers met Marco mee naar beneden en alvast het vuur opstoken. Het bereiden van de gerechten zal in verband met de brandveiligheid buiten plaats vinden. Slecht weer is geen reden om de workshop niet door te laten gaan, want we staan gewoon overdekt en afgeschermd.

WORSTEN MAKEN - Ooit één metertje worst gemaakt? Met diverse vlees en/of kip gaan we met deze workshop aan de gang. Met een Porkert nr. 10 enterprise vlees- en gehaktmolen draaien en snijden we het vlees tot de gewenste structuur. Heerlijke geurende verse kruiden en specerijen kun je volledig naar eigen smaak toevoegen aan het vleesmengsel en draaien maar. Even voordat alle worsten gemaakt zijn gaan 1 of 2 van de deelnemers met Marco mee naar beneden om de BBQ in gereedheid te brengen. Aldaar gaan we de zelfgemaakte worsten grillen. 

COCKTAIL WORKSHOP - We organiseren avonden waarbij je leert hoe je de meest lekkere cocktails op tafel kunt zetten. We hebben ook alcohol-vrije creaties. Dus deelname mogelijkheden voor iedereen. Aan het einde van de workshop kun je met de groep waar je de workshop mee gevolgd heb de zelf gemaakte cocktails nuttigen. Voor de gezelligheid serveren wij een lekker bijpassend en gratis hapje uit eigen keuken.

GROEPEN - Gezellig met je collega's, werknemers, vriendengroep of gewoon familie - Stel een groep samen van 8, 9 of maximaal 10 mensen en wij zorgen voor de rest.

Is er niemand in je omgeving die zin heeft, of ben jij de enige in je omgeving die interesse heeft en krijg je het niet voor elkaar om je groep te formeren? Niet getreurd!
Één van bovenstaande workshops wordt bijna elke maand gegeven dus je hoeft niets te missen.

Als er zich minimaal 6 personen aanmelden voor één van deze workshops gaan bij ons de remmen los en beginnen we met organiseren en nodigen we je uit. Dit kan per mail of telefonisch zijn.

Als je van te voren aangeeft of er allergiën of andere dieet wensen zijn houden we daar met de samenstelling van de menu's rekening mee. 

De workshops worden georganiseerd en begeleid door Mark Hoebe en Marco Klein.
Hieronder vind je onze gegevens:

Culinair in Hoorn
Jelle Zijlstraweg 19
1689 ZX Zwaag
Tel Mark:   0654 36 50 49
Tel Marco: 0649 46 4040

 

 

© 2018 - 2021 BBQ Hoorn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel